Новини спорту

Новини спорту

Шкільна команда хлопців прийняла участь в першості Семенівського району з волейболу серед школярів. В Оболонській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися відбіркові змагання. Криворудські юнаки перемогли з однаковим рахунком ровесників з Оболоні, Погребняків і Степанівки. Ці перемоги дозволили криворудським волейболістам зайняти перше місце в цьому турнірі. В фінальній частині чемпіонату району, яка відбулася в Семенівці. команда Криворудської ЗОШ І-ІІІ ступенів зайняла 4 місце програвши ровесникам з Богданівки і Веселого Подолу. Честь школи в районних змаганнях захищали учні: Храпа Олександр, Гербіченко В’ячеслав, Синьовид Олександр, Кліменко Євгеній, Дяченко Юрій, Личман Валерій, Синенко Роман.

Команда дівчат, готуючись до першості району з волейболу зустрілась в товариській зустрічі з однолітками з Оболоні. Напружена зустріч пройшла в рівній боротьбі і закінчилася перемогою оболонян з рахунком 3:2.

Кiлькiсть переглядiв: 211

Коментарi

  • propeciaHaungappy

    2012-11-28 14:28:50

    http://www.propecianorxpharmacy.com/#1incaroindesse - propecia [url=http://www.propecianorxpharmacy.com/#2incaroindesse]propecia pharmacy[/url] propecia...

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.