День Святого Валентина

Допоки стоїть і стоятиме у Всесвіті наша планета Земля, допоки й буде на ній процвітати одне із найпотаємніших і найсвятіших почуттів – любов. Природну істину її до сьогодні не розкрито. Бо на ній проростає все: і любов до Бога, і любов до матері, і любов до однієї з тисяч людей на Землі.

Любові підвладні всі ми: ліричні, серйозні, ласкаві, суворі…День Св. Валентина

І як не згадати про свято закоханих, День Святого Валентина нам, учням Криворудської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Хоча це свято прийшло до нас із країни, де віра людей утримується на основі католицизму. Але для нас – це свято, яке торкається однієї із струн наших душ – Кохання. Ми, учні 8-11 класів - старшокласники. Тож починаємо помаленьку придивлятись до своїх однокласників, друзів і помічати в них ті риси характеру, манери, вчинки, жести, які так припадають нам до душі. Отак і входить в наші душі це святе почуття – кохання.

Тож з хорошими намірами ми розпочали до нього підготовку. Учні 9-го класу взялися за прибирання залу, всі решта – думами над проведенням конкурсів.

І ось рівно о 18 годині вечора 14 лютого 2012 в стінах рідної нашої школи залунала хороша музика, і на сцену вийшли чарівні ведучі – Альона Базілевська і Саша Кулинич. У своїх виступах вони повідомили про історію цього свята. Ніжними рядками віршів Віта Божко і Ваня Лишко підтвердили значимість для людини почуття любові. А які змістовні, завзяті конкурси підготувала до свята заступник директора з виховної роботи Солод Світлана Степанівна. Як тут було не проявити свій талант, хист, вміння, спритність усім старшокласникам. А чого варте було старання нашої сильної половини, складання поетичних рядків для своєї коханої.

Ось деякі з них:

Борисенко Владислав:

«Я закохався на весні

В красиву усмішку її

Побачення я те згадав

В коханім серці запалав.»

Гербіченко Вячеслав:

«Я закохався в тебе восени

Побачивши твою усмішку

На першому побаченні і назавжди

Й не зміг забути я її ніколи.

Руденко Сергій:

«Прийшла весна я закохався

Тобі в коханні я зізнався

Наші побачення я вічно чекаю

Твою усмішку не забуваю.»

І нехай пробачать нам поети за всі негаразди у рифмо плетінні , але ці рядки поезій написані від усієї душі. Та хіба легко їх писати, коли на тебе дивляться очі директора школи, самого Павла Миколайовича, класних керівників, гостей, друзів. Але конкурс є конкурс. Та й чого не зробиш заради коханої дівчини!

Після проведення конкурсів журі підвело підсумки:

І місце вибороли – Саша Кулинич і Личковаха Яна.

ІІ – Підлужняк Валя і Гербіченко Славік

ІІІ – Ярина Юля і Руденко Сергій

ІV - … а втім, переможених тут немає. Всі ми вийшли переможцями, бо одержали стільки хороших емоцій, використали на дискотеці. Диск-жокей у нас – неперевершений: і строгий і лагідний водночас, знаючий вчитель історії і права Солод Генадій Васильович. Це він збирає для нас усі музичні новинки, світові хіти, під які ми танцюємо вже не один вечір відпочинку. «Свято святом, - як сказав наш директор, - а навчання - це святе.» Тож рівно о 20:30 закінчився наш вечір.

Тож кажемо ми Св. Валентину: «Приходь до нас завжди. Наші серця відкриті для кохання.»

Старшокласники Криворудської ЗОШ

Кiлькiсть переглядiв: 156

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.